Divendres, 17 Setembre 2010 01:00

17/09/10 El GOB, la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i el Consorci de Transports de Mallorca han presentat la 2ª edició del Concurs de còmic jove “Mou-te Bé” sobre mobilitat sostenible

Divendres, 17 de setembre de 2010

El GOB, la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat i el Consorci de Transports de Mallorca han presentat la 2ª edició del Concurs de còmic jove “Mou-te Bé” sobre mobilitat sostenible


Es tracta d’una iniciativa conjunta que s’ha presentat a la 2a Fira de la Mobilitat Sostenible en el marc de la setmana europea de la mobilitat sostenible i que té com a principal objectiu afavorir que els joves reflexionin sobre el tema de la mobilitat sostenible, sobre la problemàtica relacionada amb la mobilitat, sobre les seves causes i conseqüències i afavorir que reflecteixin a través de vinyetes i còmics la seva visió respecte de la mobilitat ideal per a les nostres illes.

Els destinataris del concurs són joves de les Illes Balears de 12 a 30 anys. Es poden presentar còmics o tires còmiques (vinyetes). S’han establert 4 categories de premis en funció de les edats dels participants i del tipus d’obra presentada. El termini per presentar obres al concurs va del 15 de setembre al 15 de desembre, ambdues dates incloses.


El premi per a les obres guanyadores de cada categoria serà una bicicleta; el segon premi serà un lot de còmics valorat en 100 euros; i el tercer premi serà un bono de transport per valor de 50 euros. A més, totes les obres premiades es publicaran conjuntament en un llibre.


Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de Norma Còmics i de l’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic.

Llegir 1689 vegades Darrera modificació el Dimarts, 19 Juny 2012 18:14

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.