Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 19 Desembre 2010 00:00

19/12/10 El Grup Infantil del GOB participa en la campanya “Practica L’Off”

60 infants i 12 educadors del Grup Infantil del GOB participaren en una gimcana sobre la mobilitat sostenible i els drets humans.

Diumenge , 19 de desembre del 2010

El Grup Infantil del GOB participa en la campanya “Practica L’Off”
60 infants i 12 educadors del Grup Infantil del GOB participaren en una gimcana sobre la mobilitat sostenible i els drets humans.


El diumenge dia 19 de desembre, el Grup Infantil del GOB va organitzar una gimcana per treballar la mobilitat sostenible i els drets humans mitjançant la campanya anomenada “Practica l’Off: + transport públic, - petroli, + drets humans”. Aquesta campanya ha estat promoguda per les ONGS Enginyers sense Fronteres i Medicus Mundi amb la col·laboració d’Entrepobles i el GOB. La campanya pretén donar a conèixer la relació entre el consum d’energia als països del Nord i les violacions de drets humans al països del Sud i s’ha dut a terme durant 1 mes.El recorregut de la gimcana va ser triangular amb 3 punts de control on els infants varen haver de superar proves i preguntes relacionades amb la mobilitat sostenible i els drets humans. Els 3 punts de control de la gimcana es varen ubicar en la plaça d’Espanya, la plaça del Tub i la plaça Bisbe Berenguer i Palou (coneguda popularment com la plaça dels patins). En alguns dels trams de la gimcana els participants dividits en 6 grups d'uns 10 infants i 1 educador/a del GI, es varen haver de desplaçar en autobusos de l’EMT per accedir als punts de control i realitzar altres proves i preguntes.

Finalment tots els infants i els educadors/es del Grup Infantil del GOB es varen agrupar en la plaça d’Espanya per conèixer als 2 dels principals personatges de la campanya, en Superloff i en Petrolium. Aquests personatges convidaren als infants a participar en una representació on es varen treballar els   diferents aspectes de la campanya i les corresponents conclusions.

Per a més informació sobre la campanya, adjuntam el següent enllaç:

http://www.practicaloff.com/


L’ horabaixa realitzaren altres activitats dirigides als infants i familiars, visitaren la botiga de comerç just “S’Altra Senalla” i conegueren  la importància de practicar un consum responsable a través de la compra de productes de comerç just, amb la finalitat de corregir les desigualtats actuals entre els països del SUD i del NORD.

Llegir 2194 vegades Darrera modificació el Divendres, 15 Juny 2012 09:00