Dimecres, 22 Juliol 2009 01:00

22/07/09 Darreres places per al camp de voluntariat de La Trapa

22/07/09 Darreres places per al camp de voluntariat de La Trapa
Aquest estiu el GOB organitza un camp de voluntariat de 10 dies a la Reserva Biològica de La Trapa

Darreres places per al camp de voluntariat de La Trapa
Aquest estiu el GOB organitza un camp de voluntariat de 10 dies a la Reserva Biològica de La Trapa


Com cada any, amb l’arribada de l’estiu, arriba també la cita amb les activitats de voluntariat ambiental per a joves a la Reserva Biològica de la Trapa. La primera de les activitats programades és el camp de voluntariat del 25 de juliol al 3 d’agost.

Els destinataris són joves majors de 16 anys. Les places estan limitades a 15 joves.

Enguany el camp de voluntariat té un marcat caràcter naturalista, amb la realització d’activitats sobre fauna i flora. Els joves participants tendran l’oportunitat de gaudir dels valors naturals de La Trapa, i realitzaran un conjunt de feines útils per a la conservació del medi natural de la finca.

Enguany les feines previstes al camp de voluntariat són:

-    Realitzar un tancament amb malla ramadera per com a protecció a la depredació per part de les cabres salvatges.

-    Pintar el dipòsit forestal d’aigua amb pintura mimètica, per diminuir l’impacte visual.

-    Recerca i excavació de  les restes de la cisterna d’aigua de la claustre de les cases de La Trapa, per a la seva posterior recuperació i conservació.

-    Construcció i manteniment de caixes niu

-    Realitzar un inventari de fauna i flora.

Els horabaixes es realitzaran activitats complementàries per tractar temes ambientals d’actualitat: tallers i xerrades sobre agricultura, energia, mobilitat sostenible, residus,... També es realitzaran sortides de natura per conèixer l’entorn marí de La Trapa.

El camp de voluntariat compta amb la col·laboració del GOB i el suport econòmic del programa Volcam de la Caja de Ahorros del Mediterráneo i dels Departaments de Medi Ambient i Natura i Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca. Agraïm també l’aportació  del Grup Puigcercós per la cessió de la tecnologia necessària per a poder fer funcionar dues plaques solars a La Trapa.

l’Agrupament d’Escolta i Guiatge de Son Sardina per la cessió de tendes de campanya.

Les persones interessades en inscriure’s al camp s’han de posar en contacte amb el GOB a través del correu  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegir 1222 vegades Darrera modificació el Dimecres, 18 Juliol 2012 11:27

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.